Cum depozitezi corect hainele de iarnă

394
Cum depozitezi corect hainele de iarnă - cumdepozitezicorect-1493996122.jpg
Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, ceea ce înseamnă că poți scăpa în sfârșit de hainele groase și voluminoase. Depozitarea lor te va ajuta să le păstrezi într-o condiție bună, cât și să faci mai mult loc pieselor subțiri și rochiilor vapo-roase, în ton cu vremea, ne învață clickpentrufemei.ro


• Curăță-le
Înainte de a le depozita, asigură-te că le-ai spălat înainte. Nu ai vrea să ții în șifonier haine murdare, nu? Curățe-le de pete și împrospă-tează-le mirosul, dacă vrei să le mai porți și anul viitor. Poți folosi mașina de spălat la ceea ce este din bumbac, poliester și lână și să duci la curățat piesele din cașmir și mătase.


• Pune-le în coșuri
În loc să le pui pe rafturile din spate, în speranța că le vei ascunde cumva, încearcă coșurile de depozitare sau în cutii. Pe lângă faptul că sunt practice, pot fi și aspectuoase. În plus, așa eviți să le trântești pe jos atunci când cauți printre haine.


• Separă-le
Să vezi toate lucrurile amestecate la un loc poate fi de-a dreptul copleșitor, așa că simplifică lucrurile. Pune-le pe categorii, de exemplu: blugi, pulovere, paltoane, veste etc. Evită să duci cutiile în locuri umede, ca să nu facă mucegai.


• Păstrează câteva articole groase la îndemână
Știi că de multe ori vremea poate fi schimbătoare de pe o zi pe alta, așa că de ce să cauți iar prin hainele groase pe care tocmai le-ai aranjat? Păstrează un pulover, o jachetă și o pereche de botine mai groase în caz că într-una din zile va fi mai frig afară.


• Renunță la hainele deteriorate
Oricât de mult ți-ar plăcea o pereche de blugi sau un pulover, dacă arată scămoșate sau cu timpul s-au uzat, le vei păstra degeaba. Desprinde-te de ele și reciclează-le, poți de exemplu din tricourile de bumbac pătate să îți faci cârpe de șters praful.
• Vinde sau donează


Piesele vestimentare care sunt în stare bună, dar pe care nu simți să le mai porți sau nu îți mai vin bine, le poți vinde în cadrul târgurilor vintage sau pe internet, pe site-urile de profil. Dacă vrei să bucuri și alți oameni, oferă-le pur și simplu cadou prietenilor sau oamenilor nevoiași.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3239 secunde