Cum cucerești un bărbat în public

105
Cum cucerești un bărbat în public - cumcucerestiunbarbatinpublic-1376323894.jpg

Articole recomandate

Multe femei trec prin viață fără a experimenta seducția asupra unei persoane de sex opus, dar și fără a ști că rujul roșu și stilul vestimentar pot fi câteva dintre metodele utile prin care poate fi cucerit un bărbat în public, informează justformetoday.com, citat de Mediafax. 

Locația, primul pas. În primul rând, femeile trebuie să aleagă cu mare grijă locul în care își petrec seara cu prietenele. Astfel, femeile trebuie să meargă într-un loc în care cred că ar putea întâlni persoane cu care își doresc să își petreacă timpul.

Încrederea în tine... pasul doi. În momentul în care îți cauți jumătatea, este foarte important ca încrederea în tine să fie foarte mare. De altfel, femeile nu ar trebui să fie interesate de modul în care arată sau de ce fac alte femei și să fie foarte atente la postura propriului corp, a privirii, mersului, într-un cuvânt de propria atitudine.

Nu uita de contactul vizual! Cum bine se știe, contactul vizual este unul dintre atuurile fiecărei femei, iar un contact prelungit poate însemna câștigarea interesului unui bărbat. Zâmbetul va arăta întotdeauna interesul unei femei față de o persoană de sex opus, așadar, domnișoarele ar trebui să nu mizeze pe un zâmbet larg, un astfel de gest putând să îl pună pe fugă pe bărbatul dorit. În acest caz, este indicat un zâmbet misterios în colțul gurii.

Stil vestimentar adecvat. Și stilul vestimentar este foarte important. Femeile trebuie să se îmbrace astfel încât să impresioneze, dar modestia trebuie menținută. Indiferent de forma corpului și de vârstă, există anumite aspecte care o pot pune în valoare pe o femeie. Aproape orice femeie poate avea orice bărbat dacă își joacă bine rolul și atuurile. Astfel, o femeie care își caută perechea nu trebuie niciodată să fie vulgară. Parfumul trebuie să fie unul subtil, părul trebuie să arate sănătos și hainele trebuie să îmbrace frumos corpul.

Rujul roșu... S-a demonstrat faptul că rujul roșu reprezintă o modalitate de atracție pentru persoanele de sex opus. Pe de altă parte, o femeie trebuie să fie sigură pe sine, astfel că este interzis ca aceasta să pară disperată și să apeleze la glume proaste. Este bine ca persoanele de lângă tine să observe că ești disponibilă, dar acest lucru trebuie arătat subtil și cu multă tactică.

(Sursa: www.one.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Actual : Un cuplu, găsit mort într-un hotel
Pagina a fost generata in 2.4783 secunde