Cum alegi un decor unisex acasă

188
Cum alegi un decor unisex acasă - fonddecorunisex-1379348949.jpg
Odată ce te muți în aceeași casă cu partenerul tău, este bine să înțelegi că sunt lucruri la care trebuie să renunți, cum ar fi pereții roz și pernuțele decorative în formă de inimioare. În același timp, partenerul tău ar trebui să lase deoparte dorința de a transforma livingul într-o sală de jocuri video. Decorul unisex nu este un moft, ci este mai degrabă o metodă de compromis, prin care amândoi puteți fi mulțumiți de felul în care arată căminul vostru.

Alege decorarea cu nuanțe neutre

Chiar dacă îți plac nuanțele aprinse și ai vrea să ai o casă care îți conferă o doză suplimentară de energie prin cromatică, este bine să faci un compromis și să alegi nuanțe neutre. Acestea sunt potrivite unui decor unisex, iar partenerul tău nu se poate plânge că atmosfera este prea feminină.

Păstrează pereții și piesele de mobilier în nuanțe deschise, cum ar fi alb, bej, cafeniu sau albastru azur. Odată ce stabiliți o bază cromatică neutră, vă este mai ușor să continuați decorarea casei în așa fel încât să vă satisfacă gusturile.

Combinați un element masculin cu unul feminin

Pentru a restabili pacea în războiul sexelor atunci când vine vorba despre decorarea casei, este recomandat să combini un element care sugerează masculinitate, cu un element care sugerează feminitate.

De exemplu, poți opta pentru o canapea din piele neagră sau maro, cu linii drepte, simple, care va fi o încântare pentru partenerul tău, și pentru câteva pernuțe decorative cu imprimeu colorat, ideale pentru a-ți pune amprenta feminină asupra decorului.


Folosiți decorațiuni elegante și îndrăznețe

Decorațiunile completează perfect aspectul final al locuinței, dar pentru aceasta trebuie alese în așa fel încât să fie potrivite atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

De exemplu, dacă vă hotărâți să cumpărați o veioză nouă, alegeți una cu design elegant, sobră, dar în același timp cu linii deosebite.

Dacă vă hotărâți să schimbați lenjeria de pat, orientați-vă către una simplă, în nuanțe delicate, care nu este nici prea feminină, nici prea masculină.

Decorul unisex nu ar trebui să fie monoton și lipsit de personalitate, chiar dacă amândoi faceți compromisuri. Câteva elemente îndrăznețe de decor, care se remarcă fie prin culoare, fie prin mărime (tablou, statu-etă, lampadar etc), sunt întotdeauna recomandate într-o casă în care predomină armonia și buna înțelegere.

(sursa:www.casa.acasa.ro)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Florile de toamnă înveselesc grădina
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o locuință fresh
Marţi, 10 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai o mansardă de poveste
Pagina a fost generata in 1.6733 secunde