Cum alegi maternitatea potrivită pentru naștere

5140
1
Cum alegi maternitatea potrivită pentru naștere - mamaiciinformate-1376067292.jpg

Articole recomandate

Locul în care urmează să aibă loc nașterea este foarte important. Mulți viitori părinți despică firul în patru până când iau decizia finală. Își pun tot soiul de întrebări, fac tot felul de calcule, se interesează în stânga și în dreapta cu privire la diferite locații.

Astfel, viitoarea mamă și viitorul tată pot alege mult mai ușor un spital în care să aibă loc nașterea, în funcție de prioritățile pe care le au. Pentru a vă întinde o mână de ajutor în hotărârea voastră privind alegerea maternității, iată câteva întrebări la care puteți să vă gândiți înainte de a lua decizia finală:

Poate asista tatăl la naștere, dacă partenerii își doresc acest lucru?

Care sunt procedurile de rutină din spital (clismă, anestezie, perfuzii, epiziotomie)? Va fi gravida informată asupra acestora?

Care este rata cezarienelor în acea maternitate? Dacă gravida își dorește o naștere vaginală, acest aspect este destul de important...

Bebelușul va fi întors pe burtica mamei imediat după ce se va naște?

Când va fi adus nou-născutul pentru prima oară la sân?

Există posibilitatea de rooming-in (mama în salon cu bebe pe toată durata spitalizării)?

Este acea maternitate dotată cu aparatură de specialitate pentru cazul în care nou-născutul sau mama au probleme după naștere?

Mama va avea un salon obișnuit sau o rezervă? În cazul în care se optează pentru rezervă, poate sta și tatăl cu soția și copilul său?

Care sunt condițiile din spital și care sunt costurile?

(sursa: revitsa theone.ro)

Comentează știrea

Despre Maternitati
24 aprilie 2014
Top Maternitati

Ești o mamică ce a născut la o maternitate din București sau din țară și vrei să completezi un simplu Chestionar anonim de evaluare a maternității (22 de intrebări scurte în maxim 10 minute)? http://desprematernitati.blogspot.be/p/chestionar-anonim-de-evaluare.html O inițiativă independentă și obiectivă de la mame pentru mame: informații, feedback, comparații, evaluări și statistici despre maternitățile din București (România) si nu numai.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Monden : Kim Kardashian a născut PREMATUR!
Miercuri, 15 Mai 2013
Stire din Sănătate : Alimentația după naștere
Pagina a fost generata in 2.5263 secunde