Cum alegi canapeaua extensibilă

1098
Cum alegi canapeaua extensibilă - 18novcanapeaextens-1384799953.jpg

Articole recomandate

Ai un apartament, dar nu îți permiți o cameră de oaspeți? Ambele probleme se rezolvă cu o canapea extensibilă. Și pentru că sistemele de extindere sunt diferite, fii atent ce alegi. Iată ce recomandă specialiștii casa.mea.ro:

Sistemul de deschidere

Când alegi canapeaua extensibilă, ține cont că sunt de două feluri: cele pentru deschidere zilnică și cele pentru deschidere ocazională. Canapelele pentru uz zilnic au sistem de deschidere click-clack sau BZ.

Husă detașabilă

Dacă vrei să-ți cumperi o canapea pentru extensie zilnică, ai grijă să aibă husă detașabilă și lavabilă. Majoritatea maga-zinelor comercializează canapele pentru folosire zilnică, dar este bine să întrebi vânzătorul ce fel de sistem are canapeaua pe care ai ales-o. Ai grijă, husele nu trebuie uscate forțat în uscător, pentru a preveni deformarea lor. Este bine să ai o husă de schimb pentru momentele când o speli pe cealaltă, dar și pentru a mai varia decorul.

Termenul de garanție

Garanția unei canapele de folosire zilnică este de cinci ani, dar sunt firme care oferă până la 10 ani garanție. Totuși, este bine să ții cont de limita de jos a unei garanții atunci când achiziționezi o canapea extensibilă. Așadar, nu băga toți banii pentru redecorare într-o canapea; nu este o investiție, este o achiziție, pentru că, în timp, își pierde valoarea.

Model

Dacă ai spații mici, alege un model cu picioare și brațe subțiri, care vor da impresia de mai mult spațiu. Cele cu ladă, deși practice, încarcă încăperea și micșorează spațiul. Canapeaua este o piesă masivă într-o încăpere, așa că încearcă să o alegi cât mai neutră. Materialele foarte moderne, foarte colorate sau modelele prea avangardiste se pot demoda repede. Așa că, mai bine dă personalitate spațiului prin accesorii mici și ușor de schimbat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Plante care purifică aerul
Pagina a fost generata in 1.7291 secunde