Cum afli de ce ți-ai supărat șeful

128
Cum afli de ce ți-ai supărat șeful - sefsuparat-1418914259.jpg
L-ai supărat pe șef fără să-ți dai seama? Potrivit Elle.ro, trebuie neapărat să afli de unde ți se trage. Iată câteva aspecte asupra cărora ar trebui să meditezi:

1. Întâzii adesea sau obișnuiești să pleci prea devreme? Încearcă să repair greșelile pe care le tot faci la birou și poate astfel se va îmbunătăți și relația cu superiorul.

Dacă nu îți dai seama care este greșeala pe care o faci, poți solicita șefului o întâlnire în care să îl rogi să-ți dea câteva sugestii de îmbunătățire a atitudinii sau să-ți facă o mică evaluare. Dacă te întreabă de scopul acestei solicitări, spune-I că îți dorești să fii mai bun și să ai rezultate mult mai beneficie pentru companie.

2. Când angajații știu că șeful nu-i simpatizează au tendința să aibă diverse reacții emoționale. Încearcă să arăți că te deranjează anumite lucruri și ia situația exact așa cum este. Adică, o relație șef-angajat și nu una de prietenie. Amintește-ți mereu că scopul șefului este să aducă profit companiei și că îl interesează prea puțin de relațiile cu angajații sau de nevoile personale și emoționale ale acestora. Demonstrează-I însă că ești o persoană capabilă să se controleze chiar și în cele mai delicate situații. Dovedindu-I acest lucru ar putea să te simpatizeze, fie și într-o mică măsură.

3. Un șef care nu te place poate folosi tot ce îi spui împotriva ta, așadar evită să dai naștere unor situații pe care le poți evita, chiar dacă el este cel care inițiază discuția sau pare interesat de viața ta personală, sustrage-te subtil de la subiect și deturnează discuția într-o altă direcție. Și mai bine ar fi să vorbești cât mai puțin, aceasta fiind o mostră clară că preferi să muncești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Decembrie 2014
Stire din Diverse : Cum descoperi supărările celui mic
Pagina a fost generata in 3.5856 secunde