Cum a murit Iisus, o nouă ipoteză

950
Cum a murit Iisus, o nouă ipoteză - iisuscumamurit-1311585731.jpg

Nu există un certificat de deces care să ateste moarte lui Iisus Hristos și mulți oameni cred că El trăiește încă, spiritual. De-a lungul timpului, medicii au încercat să găsească cauzele fiziologice care au dus la moartea lui Iisus în urma cu 2.000 de ani.
Un doctor american, Joseph Bergeron, susține că are o nouă ipoteză legată de moartea lui Iisus, bazată pe capacitatea de coagulare a sângelui, potrivit news.sciencemag.org. Unuii cercetători sunt însă sceptici.

Bergeron susține că un mecanism denumit "trauma indusă de coagularea sângelui" a jucat un rol important în decesul lui Iisus. În ultimul deceniu, medicii care lucrează la Secția Urgențe spun că există o combinație de factori care intervin în cazul a 25% din traumele pacienților și care cresc în mod dramatic riscul unei morți foarte rapide.

"Triada letală" include o scădere brucă a temperaturii corpului (hipotermia), scăderea abilității sângelui de a se coagula, care duce la sângerare necontrolată și aciditatea anormală a sângelui, care generează o reacție biochimică haotică.

"Chiar și cele mai bune centre unde se primesc cele mai serioase traume nu pot controla cascada letală a celor trei evenimente", a  conchis Joseph Bergeron


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 25 Iulie 2011
Stire din Diverse : Măgărușul alb-ca-zăpada
Luni, 25 Iulie 2011
Stire din Diverse : De ce facem mai mult sex vara
Pagina a fost generata in 1.9191 secunde