Cu ce să te îmbraci pentru a fi la modă în 2013

281
Moda anului 2013 este deja bine pusă la punct, iar mostre ale acesteia au fost deja prezentate la Săptămâna Modei, atât la Paris și Londra, cât și la Milano sau New York.


Iată ce e bine să achiziționezi în materie de vestimentație și la ce să renunți, pentru a fi în ton cu timpurile, potrivit Glamour:

Investește într-un sacou scurt, acesta fiind unul dintre elementele preferate ale designerilor pentru 2013. Îți va da un aer sobru, serios, atunci când îți dorești asta, sau casual, când intervin atitudi-nea și accesoriile.

Nu uita că este bine să ai o rochiță simplă, albă, așa cum trebuie să ai și una neagră în șifonier. Mai ales pe timpul serii, la evenimente, aceasta poate să fie incredibil de sexy și să te scoată din anonimat.

Combinațiile dintre alb și gri sunt și ele în vogă în 2013. Optează fără emoții pentru imprimeuri, cu cât mai mici, cu atât mai bine.

Nu uita de dungi, indiferent de culorile lor și felul în care sunt dispuse. Pot să fie verticale, orizontale sau așezate în diverse alte modele. Și uită de mitul conform căruia cele orizontale te îngrașă.

Caută în sertarul cu lenjerie și încearcă fel de fel de combinații până ce piesele nu mai amintesc de scopul pentru care au fost create. Fii creativă cu ceea ce ai și nu va exista riscul să te întâlnești pe stradă cu cineva care poartă haine asemănătoare.

Nu te da în lături de la imprimeul floral. Poți chiar să-l combini cu alte modele, precum bulinele.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Februarie 2013
Stire din Diverse : Semnele care vă arată calea spre divorț
Joi, 07 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cum să ai buze perfecte
Miercuri, 06 Februarie 2013
Stire din Diverse : Cinci semne că e bun la pat
Pagina a fost generata in 1.9005 secunde