Cu ce alimente poți să cureți casa

218
Cu ce alimente poți să cureți casa - alimentecuratat-1408022041.jpg
Oricât de ciudat ar părea, există alimente care chiar te pot ajuta să-ți cureți casa. Iată cele mai utile trucuri de acest gen, recomandate de www.unica.ro:

Sosul de roșii îți lustruiește tacâmurile

Tot ce trebuie să faci e sa amesteci niște sos de roșii cu puțină apă și să lași tacâmurile la înmuiat peste noapte. Dimineața le limpezești și gata!

Bananele curăță pielea

Copilul prietenei tale ți-a desenat cu pixul pe canapeaua din piele? Ia o bucată de banană și freacă locul pătat, de câteva ori. Apoi curăță totul cu o pânză umezită. Cu puțin noroc, desenul va fi îndepărtat.

Cola îți dezinfectează vasul de toaletă

Da, ai citit bine. Acidul din băuturile pe bază de cola poate curăța perfect vasul de toaletă. Toarnă o sticlă de un litru pe marginea vasului și lasă lichidul să acționeze pentru jumătate de oră. Vei fi surprinsă de efectele sale!

Nucile acoperă zgârieturile de pe lemn

Rupe sâmburele unei nuci pe jumătate și apoi freacă miezul pe suprafața afectată de zgârietură. Uleiurile din nucă reușesc să pătrundă în lemn, iar zona arată apoi mult mai bine.

Cafeaua îndepărtează mirosul neplăcut din frigider

Pune niște cafea proaspăt măcinată într-o cutie de plastic, iar apoi găurește capacul. În doar câteva ore cafeaua va absorbi toate mirosurile neplăcute din frigider.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Iulie 2014
Stire din Cetățenești : Cum se curăță urina de pisică
Sâmbătă, 24 Mai 2014
Stire din Eveniment : Incendiu în Constanța!
Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Ce să urmărești când cumperi un teren
Pagina a fost generata in 2.9781 secunde