"Cruduța nu se supără. Va trăi 105 ani fără reparații…"

250
Daniela Crudu, împreună cu Ana Baniciu, Raluka și Cosmin Seleși, va trece prin momente incredibile în ultima ediție din acest sezon a reality show-ului "Poftiți la nea Mărin", difuzată la Antena 1.

Daniela Crudu nu se sfiește și acceptă cele mai mari provocări și cele mai grele sarcini pe care le primește atât din partea lui nea Mărin, cât și a colegilor săi din această ediție.

După ce culege legume din seră, încălțată în sandale cu toc și îmbrăcată în costum de baie, după ce face duș cu furtunul și frământă cu picioarele lut amestecat cu paie pentru consolidarea unui bordei, Daniela Crudu își distruge încălțămintea și este nevoită să meargă desculță.

"Aproape toate hainele și încălțămintea cu care vin la nea Mărin trebuie să le arunc. Și asta nu doar acum, ci de fiecare dată când vin", mărturisește vedeta TV.

Pe de altă parte, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu susțin că o apreciază foarte mult pe Daniela Crudu, tocmai pentru energia ei pozitivă.

"Cruduța nu se supără. La ea totul este pe fun, toată lumea e bine intenționată. Trebuie să faci un joc de imaginație ca să-ți dai seama cum e să te arunce cineva într-un morman de pământ ud cu paie, să pună furtunul pe tine și apoi să răstoarne roaba în care te afli și tu să nu te superi. Ba mai mult, să mai și râzi. Cred că va trăi 105 ani fără reparații. Ea e un personaj unic în peisajul monden de la noi", spun cei doi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 08 Septembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Teo, show la Harlequin
Pagina a fost generata in 3.1551 secunde