Cristian Pietricică, instructorul vedetelor de la Perla Venusului

241

Articole de la același autor

Luna august este luna veseliei la Complexul Turistic Perla Venusului, iar cel care dă tonul distracției este Cristian Pietricică, instructorul vedetelor. 

Așadar, turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în sudul litoralului, la Perla Venusului, au ocazia de a-l vedea în carne și oase pe cel mai nebun și energic instructor de zumba, taeboo, aerobic etc.

Dimineața, în jurul orei 10.00, încep cursurile de zumba, pe melodiile lui Gheorghe Gheorghiu, iar sesiunea a doua de zumba demarează la ora 17.30, asta - bineînțeles! - după ce turiștii au servit prânzul la linia de autoservire Perla Venusului și și-au făcut odihna de după-amiază în camerele Casei Twins.

"Este vară, turiștii au venit la mare să se distreze, iar noi facem tot ceea ce ne stă în puteri pentru a-i face să se simtă grozav. Distracția este la ordinea zilei, iar cursurile de zumba sunt transmise, live, de Antena Stars", a declarat, pentru "Litoral", patronul Complexului Perla Venusului, Dragoș Dima. 


Și încă o surpriză: la Perla Venusului, se organizează concursuri distractive atât pentru copii, cât și pentru cei mari, premiile constând în meniuri la restaurant, plimbări cu hidrobicicleta, bere sau gratuitate pentru șezlonguri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6266 secunde