Costinești va fi, în luna august, capitala folkului

221
Costinești va fi, în luna august, capitala folkului - costinesti-1531837263.jpg

Articole de la același autor

Folkiști din întreaga țară se vor reuni, în luna august, la Costinești. Stațiunea va găzdui, pe 10 și 11 august, cea de-a doua ediție a Folk Fest Remember Costinești. Evenimentul ce se va desfășura la White Horse Costinești va cuprinde multă muzică folk, poezie, lansări de carte și de albume folk, salon de grafică satirică, expoziție de fotografie. 


Ediția a doua a festivalului de la Costinești prezintă publicului numele importante ale muzicii folk din România, precum Mircea Vintilă, Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Florin Chilian, Emeric Imre, Dinu Olărașu și mulți alții, scriitori, actori (Dan Mircea Cipariu, Eugen Cristea), graficieni (Costel Pătrășcan), jurnaliști și oameni de radio (Andrei Partoș). 


Printre momentele speciale ale festivalului se numără recitalul de Country Music & Poetry, realizat de Mike Godoroja & Blue Spirit cu participarea poeților Dan Mircea Cipariu și Amelia Stănescu și a actorului Eugen Cristea. 


Un loc aparte în cadrul festivalului îl vor avea lansările de carte și de albume folk, ale artiștilor prezenți la festival. Printre acestea, amintim "45 Poeme la întâmplare", de Nicu Alifantis, cartea de poezie "An" a lui Dinu Olărașu, "Pre@Clasic" - "Cel mai bun album folk al anului 2017", acordat de "Premiile Muzicale Radio România" lui Florin Chilian. 


Caricaturistul Costel Pătrășcan pregătește și pentru această ediție "Salonul de grafică satirică" cu exponate ce fac referire la artiștii invitați și la repertoriul acestora. 


Folk Fest Remember Costinești a lansat "Concursul de epigrame", adresat spiritelor talentate (consacrați sau nu). Regulamentul concursului poate fi citit pe pagina de facebook a festivalului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3892 secunde