Copilul respinge olița. Îl pedepsiți?

172
1
Copilul respinge olița. Îl pedepsiți? - olita-1417184852.jpg
Oricât ați fi de supărați că micuții refuză constant olița, în ciuda eforturilor făcute de cei mari, specialiștii Copilul.ro nu sunt de părere că este cazul să le aplicați tot felul de pedepse. 


Nu de alta, dar dacă pedepsiți copilul când respinge olița sau plânge când o vede, nu veți rezolva nimic, din simplul motiv că aceste manifestări sunt normale pentru vârsta lui. Supărându-vă și dojenindu-l, nu veți face decât să-l descurajați, iar asta l-ar putea determina să se abțină de a-și mai face nevoile, lucru extrem de grav.


Truc! Renunțați la ideea vreunei pedepse, încercați să vă păstrați calmul și dovediți-i toată dragostea și înțelegerea. Numai așa veți reuși, împreună, să depășiți acest inevitabil hop din viața majorității copiilor. 


Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Și copiii pot cădea în depresie
Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Nu forțați copilul să ia medicamentele!
Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014
Stire din Diverse : Ce faceți dacă cel mic are o zi proastă
Pagina a fost generata in 1.8155 secunde