Copilul născut fără creier a murit la vârsta de trei ani, din cauza unui virus!

665
Copilul născut fără creier a murit la vârsta de trei ani, din cauza unui virus! - nicholascoke3f9eb9b962-1351874028.jpg

Nicholas Coke a fost considerat un copil-minune, deoarece s-a născut doar cu trunchiul cerebral, lipsindu-i astfel mare parte din creier. El reușit să trăiască până la vârsta de trei ani. El a murit recent, după ce a luat un virus, informează libertatea.ro.

Copiii care se nasc precum Nicholas Coke nu au șanse la viață. Aceste cazuri sunt foarte rare, aproximativ unul la 10.000 de nașteri, iar micuții fie vin pe lume fără suflare sau mor la scurt timp după naștere.


Cu toate acestea, puștiul din Statele Unite a reușit să supraviețuiască până la vârsta de trei ani fără a fi conectat la aparate. A fost un copil fericit, cuminte, un adevărat erou pentru părinții săi. Nicholas nu a văzut și nu a auzit niciodată. Nu a mers, nu a vorbit, dar uneori, când era în brațele celor dragi zâmbea de parcă se simțea fericit.


În urmă cu câteva luni, Nicholas a contactat un virus care i-a adus sfârșitul. Medicii au încercat să îl salveze, dar fără succes. Băiețelul de trei ani a murit în pătuțul lui, citează aceeași sursă.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7114 secunde