COPIL DE 11 ANI, SFÂȘIAT DE UN CÂINE

314
3
COPIL DE 11 ANI, SFÂȘIAT DE UN CÂINE - cainemaidanez1378503507-1382337212.jpg

Articole recomandate

După tragedia lui Ionuț, băiețelul ucis de câini în Parcul Tei, un alt copil a fost mușcat de un câine în Capitală. Un băiețel de 11 ani a fost atacat aseară de un animal în curtea unui centru de colectare a fierului vechi din sectorul 3. Micuțul s-a ales cu numeroase răni pe față și pe brațe. Medicii susțin că doar o minune a făcut ca băiatul să scape cu viață. Acum este în afara oricărui pericol, scrie realitatea.net.


Polițiștii Secției 23 au deschis o anchetă, pentru a stabili dacă pe micuț l-a atacat un maidanez, ori dacă animalul aparținea proprietarului punctului de colectare.




Comentează știrea

admirator
21 octombrie 2013
chiar

ca sunt nesimtiti! si ei ddau la stiri doar despre cum se adopta javrele! de ce nu le iau dreaci de pe strazi? de ce asteapta sa le adune hingherii si abia apoi ii apuca mila de javre? parintii copilului trebuie sa dea in judecata atit firma respectiva cat si primaria! Si legea asta trebuie sa regelmenteze si situatia cainilor de pe spatiul firmelor/institutiilor (de stat/particulare). Sunt o gramada de cainii intretinuti de paznici si angajati, care ataca orice persoana straina care intra in curtea lor sau trec pe linga... Si astia trebuie asimilati cainilor fara stapin si adunati! daca se intimpla in Constanta, cine rasapundea?

viva
21 octombrie 2013
sms

Iti doresti un venit de cateva sute Euro pe luna ? Recrutam colaboratori ambitiosi si seriosi pentru o activitate online si part-time platita intr-un mod performant. Asiguram seriozitate maxima. Se ofera BONUS de bun Venit! Inscriere GRATUITA ! Dupa inregistrare Informatii detaliate veti primii pe Email. Mai multe informatii gasiti aici.>> http://bit.ly/1aSrviH

Moarte Cainilor
14 ianuarie 2016
www.maidaneziii.wordpress.com

Sa fie omoriti toti cainii maidanezi din romania . Daca nu aveti cine sa o faca atunci o fac eu si va garantez ca o sa-i omor cu mana goala numai sa stiu o romania libera. Maidanezii trebuie exterminati sub orice forma posibila.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Octombrie 2013
Stire din Diverse : De ce unii copii sunt mai inteligenți
Pagina a fost generata in 2.751 secunde