Pregătiți-vă de întreceri!

Constănțenii și turiștii, invitați la Jocurile Sportive pe Plajă ale Mangaliei

232
Constănțenii și turiștii, invitați la Jocurile Sportive pe Plajă ale Mangaliei - constantenii-1532097851.jpg

Articole de la același autor

Păstrând o tradiție de 17 ani, Clubul Sportiv Mangalia, în parteneriat cu Primăria Municipiului Mangalia, organizează, în perioada 27 august - 2 septembrie, ediția 2018 a Jocurilor Sportive pe Plajă ale Mangaliei. 


Organizatorii au invitat sportivi din toată țara, care se vor întrece la mai multe discipline sportive, luptele ținând - bineînțeles - capul de afiș. Astfel, pe plaja "Laguna" din Mangalia, se vor disputa diverse competiții de lupte, fotbal, volei și, în funcție de logistică, rugby. 


"Estimăm că, în acest an, în urma invitațiilor făcute cluburilor din țară, vor participa la Jocurile Sportive ale Mangaliei aproximativ 400 de sportivi, marea majoritate juniori. Îi invităm pe această cale pe locuitorii Mangaliei, precum și pe turiștii aflați în această perioadă în stațiunile de pe litoral să participe la ceea ce dorim să fie un spectacol sportiv de calitate", a declarat președintele de onoare al CS Mangalia, prof. Ionel Luca. 


Dincolo de ideea de competiție de vară, care îi menține în activitate pe sportivi, Jocurile de la Mangalia au și o altă importanță, chiar mai mare. 


"Trebuie să îi atragem pe oameni către sport, către mișcare, să facem ceva pentru comunitatea locală. Apoi, pentru mulți copii din țară, este o excelentă oportunitate de a veni, în premieră, la mare. Nu în ultimul rând, le oferim astfel turiștilor un program de vară de excepție", a mai spus Ionel Luca. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2445 secunde