€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Concurs de sporturi extreme, la Gravity Park

Ştire online publicată Luni, 03 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Iubitorii sporturilor extreme vor avea ocazia să se întreacă, în perioada 7-9 septembrie, la Gravity Park Constanța, în cadrul concursului național „Gravity Summer Jam 2018”, aflat la cea de-a șaptea ediție. În cadrul acesteia, vor avea loc o serie de competiții de skate, bike, role, climbing, scooter (trotinete), parkour și fotografie.

Premiile sunt în valoare totală de 6.200 euro, iar participarea este gratuită, evenimentul fiind organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Competiția debutează în data de 7 septembrie, la ora 15.00, când vor avea loc sesiunile de încălzire, pentru ca sportivii să se familiarizeze cu zona de concurs. Acestea vor avea loc în Zona Skatepark (role, skate, bike, trotinete), în Zona Trial (parkour) și Zona Climbing (climbing).

În celelalte două zile, se desfășoară calificările pentru toate sporturile. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 6368 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3876 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2938 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7283 secunde