Concert de zile mari, luna aceasta: Speak Floyd

227
Concert de zile mari, luna aceasta:  Speak Floyd - concert-1535985167.jpg
Speak Floyd, trupa românească tribut Pink Floyd, va susține un concert la Hard Rock Cafe din București, pe 14 septembrie, începând cu ora 22:30.

Formația Speak Floyd s-a înființat în ianuarie 2010, la Cluj, având în componență muzicieni cu experiență și care, din pasiune pentru muzica formației Pink Floyd, au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspirație și de mare succes în rândul ascultătorilor de muzică de calitate din România.

"Prestațiile de excepție pe care le realizează membrii formației Speak Floyd când apar pe scenă, atenția și seriozitatea cu care abordează fiecare piesă, precum și proiectele de viitor la care lucrează membrii grupului fac din Speak Floyd una dintre cele mai frumoase surprize de care sperăm să se poată bucura cât mai mulți iubitori de muzică bună din România și, de ce nu, și din alte țări", scrie infomusic.ro.

Speak Floyd înseamnă Dudu Isabel (voce), Sandy Deac (clape, voce, chitară), Kovacs Laszlo (chitară), Răzvan Rotis (tobe), Tudor Pop (bass), Edi Raita (clape), Gențiana Ganea (voce), Lazăr Rudy (saxofon).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6744 secunde