Comedie savuroasă, la Teatrul de Vară din Jupiter

Vineri, 17 August 2018
172
Teatrul de Vară din Jupiter vă invită joi, 23 august, începând cu ora 21.00, să vizionați "Nimic nu-mi scapă", o comedie savuroasă adaptată după piesa "Încurcă lume", de A. D. Herz.

Organizatorii spun că aceasta este o poveste intrigantă, în care dramele conjugale și disimulările, situațiile imprevizibile, uneori chiar absurde, în combinație cu prestația ireproșabilă a actorilor generează umorul savurat din plin de public. Altfel spus, "Nimic nu-mi scapă" are un conținut incendiar - aventură organică, trio conjugal bio, umor pur, deci rețeta perfectă pentru o seară minunată.

Piesa este regizată de Mihai Baranga, care a studiat actoria la Academia Națională de Teatru și Film din București, clasa Olga Tudorache și Adrian Pintea. El este un actor independent, care a avut numeroase colaborări cu diferite teatre și companii teatrale. Totodată, actorul s-a remarcat de-a lungul timpului printr-o voce extraordinară, dar și printr-o expresivitate corporală temeinic antrenată, prin lecțiile de acrobație, dans și pantomimă.

Performanțele vocale l-au ajutat în compoziții de tot felul, de la dublaje în filme de desene animate la one man show-ul realizat după un colaj din zece monologuri din Shakespeare, fiecare monolog fiind făcut cu o altă voce și pe o altă tipologie umană. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2336 secunde