Clipul pentru piesa "Poftă de băut", filmat la Vadu

296
Clipul pentru piesa
Furtună, delfini care înotau în larg, curcubeu și un apus superb. Nimic din ele nu a fost regizat, însă de toate a avut parte Horia Brenciu în timpul filmărilor pentru clipul piesei "Poftă de băut".

Cum noul single vorbește despre dragoste, clipul pentru el a fost filmat într-un loc retras, special, aflat cumva la capătul lumii, acolo unde le-ar plăcea mai tuturor îndrăgostiților să se afle atunci când beau prima sticlă de vin împreună: plaja Vadu.

"Am filmat pe ploaie, pe soare, pe nori, pe vânt și pe la prânz a apărut și curcubeul. Schimbările de vreme și de atmosferă se văd și pe imaginile finale din videoclip. Nimeni nu spera, în timpul ploii, că o să mai avem spre seară un asfințit atât de frumos. Și totuși, s-a întâmplat. Probabil că cineva, acolo sus, dansează bossa nova...", a declarat Horia Brenciu.

Clipul este semnat de Iura Luncașu, unul dintre primii regizori la care s-a gândit Horia.

"Îl știam înclinat către romantism, iar discuția cu el a fost definitorie", își amintește artistul. Ce a avut ea special? Faptul că atât Horia, cât și Iura au avut în minte același loc atunci când s-au gândit unde ar fi potrivit să aibă loc filmările pentru noul clip.

"Știam plaja, mai făcusem prospecții prin zonă, dar nu se potrivea atunci cu lucrurile de care aveam nevoie. Mi-a rămas însă în minte și când am primit piesa, m-am gândit imediat la ea. O întâmplare neîntâmplătoare este că și Horia se gândise la aceeași locație", povestește Iura Luncașu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9229 secunde