Cinema City a ajuns la Constanța, în Maritimo!

7404
9

Articole de la același autor

De la 1 Mai 2012, toți constănțenii vor putea păși într-un nou univers al filmului, căci renumita firmă internațională "Cinema City" își va deschide porțile către toți iubitorii de film din Constanța.

Începând cu data de 1 mai, toți cei care vor să vadă o peliculă bună sunt așteptați la Cinema City din Maritimo Shopping Center.
Unul din lucrurile inedite pe care le aduce noul cinematograf din Constanța este, în primul rând, spațiul. Într-un spațiu cu o capacitate totală de 1.774 de locuri, 8 săli digitale dintre care 6 săli dotate cu proiectoare 3D digitale, cinefilii vor sta foarte confortabil. Asta pentru că sălile dispun de fotolii noi, cu suport de pahar, produse în Franța de o firmă renumită pentru profesionalism și experiență.
Am avut șansa de a vizita sala de proiecție, care, spre surprin-derea noastră, nu este cum ne-am imaginat noi, o cameră mică cu oameni aplecați care se chinuiesc să dea drumul la film. În nici un caz! Este vorba de o adevărată uzină! Aparatură nouă, de ultimă tehnologie, oameni profesioniști, proiectoare și tuburi imense prin care sunetul ajunge în sala de cine-ma. "Este într-adevăr ceva spec-taculos, căci tehnologia de care dispunem în zilele noastre ne ajută să înțelegem totul cu mai multă ușurință", ne povestea însoțitorul nostru.
Despre sălile de cinematograf putem spune că sunt uriașe, pentru noi, un public care nu a mai întâlnit astfel de dimensiuni în Constanța.
Programul Cinema City Constanța este de luni până vineri, de la ora 13.00 la 22.50 (ora de începere a ultimului spectacol), iar sâmbătă și duminică de la 11.00 la 22.50.
Un detaliu interesant este acela că prețul biletelor nu variază în funcție de premieră/ avanpremieră, etc., ci în funcție de oră. Astfel, dacă te duci mai devreme, plătești mai puțin, dacă te duci mai târziu, plătești mai mult. Pentru un film pe peliculă normală, vei scoate din buzunar între 10 și 15 lei, iar pentru un film pentru pelicula 3D vei plăti între 17 și 21 de lei plus 2.5 lei ochelarii. De menționat și admirat este faptul că pe ochelari vei plăti suma o singură dată, apoi mergi cu ei acasă și îi refolosești la ur-mătoarele filme.
Vizionare plăcută!



Comentează știrea

Nicu
28 aprilie 2012
Nu pot face si ei un site?

Costa maxim 100 euro pe an gazduirea site-ului. Majoritatea platformelor au template-uri gratuite care pot face usoara configurarea. Pot sa aleaga Joomla, Wordpress, etc. Si in pauza de cafea a secretarei pot sa actualizeze niste articole acolo cu preturile, ultimele filme. Desigur ca as putea face un blog in care sa postez orarul, filmele, si altele, dar de ce sa lucrez gratis?

Max
28 aprilie 2012
Sali uriase?

Chestia cu salile uriase e tare! Copii astia nu stiu ce sala cu adevarat uriasa avea Cinema Republica! Sala de la Republica avea 860 de locuri capacitate, cat 4 sali de la Cinema City Maritimo Mall si mai multe locuri decat toate salile de la Cinema Cityplex Tomis Mall! Mai era si Gradina Cinema Tomis, care avea 2.500 de locuri, mai mult decat toate salile de cinema din Constanta la un loc!

Max
28 aprilie 2012
Copiii

Scuze, "copiii" cu trei de "i"...

Răspuns la: Sali uriase?
Adăugat de : Max, 28 aprilie 2012
Chestia cu salile uriase e tare! Copii astia nu stiu ce sala cu adevarat uriasa avea Cinema Republica! Sala de la Republica avea 860 de locuri...
4. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

nelu
29 aprilie 2012
site

FYI, dc cauti gasesti si siteul..cinemacity.ro, unde sunt si preturile si programul..

Răspuns la: Nu pot face si ei un site?
Adăugat de : Nicu, 28 aprilie 2012
Costa maxim 100 euro pe an gazduirea site-ului. Majoritatea platformelor au template-uri gratuite care pot face usoara configurarea. Pot sa aleaga...
eu
1 mai 2012
asa

cinemacity.ro pt filme noi, rezervari si plata online a biletelor

Răspuns la: Nu pot face si ei un site?
Adăugat de : Nicu, 28 aprilie 2012
Costa maxim 100 euro pe an gazduirea site-ului. Majoritatea platformelor au template-uri gratuite care pot face usoara configurarea. Pot sa aleaga...
florin
3 mai 2012
sunt jalnici astia de la city cinema

sunt jalnici ce e cu atatea controale la intrare de catre badiguarzi poorma iari nici pe aeropoarte nu e asa, iar daca nu esti hotarat sa iti iei bilet la film nu ai voie sa intri sa cumperi ceva de la bar sau de la cafeneaua din inauntru nu asa se atrag clienti prin restrictii sau cand se termina spectacolul sa stea cu badiguarzi langa tine sa nu lasi mizerie in sala....etc o sa dati faliment repede escrocilor

je
4 mai 2012
comentariu de prost gust!!!

Dupa cum te exprimi nici nu ma mira ca au stat agentii de paza in sala!!! Eu am fost la Cinema City si desi nu am intrat la film imediat am putut merge la cafenea.Era nevoie de un cinema in orasul nostru. Sa nu uitam ca nu prea aveam de unde alege!

Răspuns la: sunt jalnici astia de la city cinema
Adăugat de : florin, 3 mai 2012
sunt jalnici ce e cu atatea controale la intrare de catre badiguarzi poorma iari nici pe aeropoarte nu e asa, iar daca nu esti hotarat sa iti iei...
aa
6 mai 2012
IDI

AU DEJA SITE ,ESTE COMUN PENTRU TOATE JUDETELE, DOAR SELECTEZI CONSTANTA CA SA VEZI ORARUL, FILMELE ETC, DAR NA ,NU VA DUCE CAPUL...

Răspuns la: Nu pot face si ei un site?
Adăugat de : Nicu, 28 aprilie 2012
Costa maxim 100 euro pe an gazduirea site-ului. Majoritatea platformelor au template-uri gratuite care pot face usoara configurarea. Pot sa aleaga...

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Un nou cinematograf în Constanța
Pagina a fost generata in 1.2139 secunde