Chifteluțe din carne de pasăre cu morcov și cartof (de la un an)
Ingrediente:
- o bucată de piept de pui
- un cartof
- un morcov
- un cățel de usturoi
- jumătate de ceapă
- o lingură de apă rece
- sare și piper după gust
- puțin pătrunjel verde tăiat mărunt
Mod de preparare:
Carnea, cartoful și morcovul se pun la fiert; când legumele sunt fierte se scot și se pisează. Carnea fiartă se va toca fin. Compoziția se amestecă cu carnea, usturoiul și ceapa care se dau pe răzătoare în prealabil. Se adaugă sare, piperul, apă și pătrunjelul. Se formează chifteluțe și se prăjesc cu ulei de măsline la foc mic. Poți să dai chifteluțele prin făină și apoi să le prăjești.
- o bucată de piept de pui
- un cartof
- un morcov
- un cățel de usturoi
- jumătate de ceapă
- o lingură de apă rece
- sare și piper după gust
- puțin pătrunjel verde tăiat mărunt
Mod de preparare:
Carnea, cartoful și morcovul se pun la fiert; când legumele sunt fierte se scot și se pisează. Carnea fiartă se va toca fin. Compoziția se amestecă cu carnea, usturoiul și ceapa care se dau pe răzătoare în prealabil. Se adaugă sare, piperul, apă și pătrunjelul. Se formează chifteluțe și se prăjesc cu ulei de măsline la foc mic. Poți să dai chifteluțele prin făină și apoi să le prăjești.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole din aceeași secțiune
Sâmbătă, 17 Octombrie 2009
Vineri, 16 Octombrie 2009
Vineri, 16 Octombrie 2009
Vineri, 16 Octombrie 2009
Joi, 15 Octombrie 2009
Joi, 15 Octombrie 2009
Joi, 15 Octombrie 2009
Marţi, 13 Octombrie 2009