Ceterași și strigături! Monica și Nicolai Tand, nuntă de vis

463
Ceterași și strigături! Monica și Nicolai Tand, nuntă de vis - ceterasi-1535725320.jpg
Prietenii cei mai apropiați, familia, locurile natale, tradiții și un decor de vis. Așa se poate descrie în câteva cuvinte nunta Monicăi și a lui Nicolai Tand, vedeta Antena Stars.

Căsătoriți civil acum câțiva ani, cei doi și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar locul în care au ales să facă asta a fost, cum poate era de așteptat, Maramureșul istoric. Și-au dorit încă de la început o petrecere restrânsă, cu oamenii cei mai dragi, o petrecere în care să simtă cu adevărat că este ziua lor specială. Și au făcut totul pentru ca asta să se întâmple.

Nunta a avut loc chiar la ei în ogradă, în casa în care Nicolai a și copilărit. Monica s-a ocupat îndeaproape de tot ce a însemnat amenajarea locului, a mesei, așa că, la final, totul a fost transformat într-o poveste.

"Am muncit foarte mult înaintea nunții, eram încă în renovări. Mi-am dorit mereu să avem o masă în curte, o masă care știam exact cum trebuie să arate, așa că, atunci când am început organizarea, știam exact ce îmi doresc. Am lucrat cu o florărie din Sighetul Marmației, dar și cu nepoata lui Nicolai, Anca. Ea e chiar organizator de evenimente, iar rezultatul a fost exact ca în visurile mele. Aranjamentele, rochia, detaliile foarte fine - părul și machiajul mi le-am făcut singură, acasă - toate au fost parte a acestei povești pe care am scris-o pentru și după sufletul nostru", a povestit Monica.

Și, pentru că sunt doi moroșeni veritabili, nu puteau lipsi tradițiile.

"A fost o nuntă fix așa cum ne-am dorit-o: cu prieteni, cu familie, cu tradiții de pe Valea Izei. Am avut ceterași, am avut strigături și am avut... niște emoții uriașe!", a povestit Nicolai Tand.

"Știam că la biserică va fi un moment emoționant, dar a fost peste ce m-am așteptat, de asta nu mi-am putut opri lacrimile. Le mulțumesc tuturor prietenilor și vecinilor care ne-au ajutat să organizăm acest eveniment și mă bucur nespus că i-am avut alături de noi", a mai adăugat vedeta de la Star Chef.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2933 secunde