Mai multe ştiri online:

"Cerbul de Aur" revine cu o dublă aniversare

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Anul acesta, îndrăgitul festival „Cerbul de Aur”, primul și cel mai mare festival internațional de interpretare din România, revine cu o dublă aniversare. Astfel, în anul în care România sărbătorește Centenarul Marii Uniri, TVR organizează cea de-a XVIII-a ediție a Cerbului, marcând jumătate de secol de la primul eveniment. Evenimentul va avea loc în perioada 29 august - 2 septembrie. 


Ca urmare, după 50 de ani de la primele acorduri ale festivalului, Piața Sfatului din Brașov va găzdui scena spectacolului-concurs, un nucleu al performance-ului de calitate coprodus și difuzat de Televiziunea Română, în calitate de organizator și official broadcaster. 


Festivalul se va încheia cu o Gală Centenară, un spectacol folcloric ce va reuni muzica populară tradițională românească și prelucrări de actualitate ale acestui gen muzical. 


Precizăm că Festivalul Internațional „Cerbul de Aur” a debutat în anul 1968 și a avut 17 ediții, ultima dintre acestea fiind organizată în 2009. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7185 secunde