Cele mai senzuale sărbători de Crăciun

132
Cele mai senzuale sărbători de Crăciun - sarbatorisenzuale-1385318824.jpg
Înainte de a ieși în oraș, spune-ți în gând: "În seara asta, voi flirta cu patru bărbați și mă voi distra foarte tare". Ca să te simți cât mai sexy, te poți folosi de câteva mici trucuri: când faci cunoștință cu un bărbat, salută-l plină de energie, convinsă de bucuria pe care ți-o provoacă întâlnirea cu el. Captează-i privirea și repetă-i numele. În timp ce vor-bești, joacă-te, cu un aer nepăsător, cu unul dintre cercei sau cu lănțișorul de la gât.

A risca sau a nu risca?

În timpul petrecerii, evită să-ți con-centrezi atenția asupra unui coleg de serviciu. Luni dimineața, când mergi la birou, este plăcut să iei parte la micile bârfe iscate de petre-cere, dar în niciun caz să fii subiectul lor! Dacă te interesează cu adevărat unul dintre colegi, aranjează o întâlnire cu el înainte de party.

Pentru un sex-appeal garantat

Adaugă ținutei tale o pereche de pantofi sau sandale cu toc și picioarele tale vor fi extrem de sexy. Pune-le în valoare, abordând o ținută dreaptă și pășind elegant. Urmărește o linie imaginară, dreaptă - punând fiecare pas în fața celuilalt și trece-ți, cât mai languros, greutatea de pe un picior pe celălalt.

Planifică o întâlnire romantică.

Fă tot posibilul să eviți obișnuitul conflict familial. De Crăciun, părinții vor să te aibă aproape, dar tu îți dorești să-l petreci alături de persoana iubită. Evident, cel mai bine ar fi să împaci așteptările celor dragi cu dorințele tale. Începe prin a le explica părinților tăi că vei petrece jumătate de zi împreună cu ei, iar după-amiaza i-o vei dedica iubitului tău. Pentru întâlnirea cu acesta, alege un loc intim, unde să nu fiți deranjați și unde să puteți savura în liniște schimbul de cadouri sau gesturile de tandrețe.

(Sursa: www.avantaje.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 25 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Secretele unui cuplu sexy
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Ce îți poate distruge viața sexuală
Pagina a fost generata in 3.0712 secunde