Cele mai seducătoare ispite feminine: "Temptation Island - Insula iubirii"

637
Cele mai seducătoare ispite feminine așteaptă să demaște în cel de-al patrulea sezon "Temptation Island - Insula iubirii", ce va avea premiera pe 3 septembrie, de la 20.00, la Antena 1, ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet! 


Domnii vor fi cu siguranță impresionați de farmecele prezențelor feminine alături de care vor petrece nu mai puțin de 20 de zile într-un loc de vis, sub soarele torid al insulei exotice. 


Nicoleta Dragne a acceptat rolul de ispită pentru a doua oară, după ce în sezonul cu numărul trei a reușit să dezbine unul din cele mai solide cupluri: Nicoleta Molnar și Cătălin Meșter. La întoarcerea în România, ispita Nico și Cătălin au continuat să păstreze legătura, apoi tânărul s-a întors la iubita sa. Mai mult, acesta a și cerut-o în căsătorie și, deși Nico a acceptat și se anunța o nuntă ca în povești, cei doi s-au despărțit la începutul acestui an. 


Sexy și provocatoare, Maria Ilioiu este pregătită să devină pentru a treia oară ispită. Frumoasa roșcată spune că participarea la "Insula Iubirii" a ajutat-o să cunoască mai mulți oameni, dar și să se descopere pe sine. 


La doar 22 de ani, Carmen Cinpoca se poate lăuda deja că a reușit să își câștige independența. Absolventă a Facultății de Psihologie și cu o afacere în administrare, Carmen se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și puternică. 


Dana Badea (27 de ani) este dansatoare profesionistă și coregraf și, în ciuda aspectului său care atrage toate privirile, mărturisește că nu a mai avut o relație stabilă de aproape trei ani. Se consideră o persoană extrem de îndrăzneață și nu se teme să recunoască faptul că își dorește să încerce noi experiențe. 


Irina Stroia (22 de ani) este consultant estetic și este pentru prima dată în rolul de ispită. "Nu îmi place să mă laud, îmi place să demonstrez", spune Irina, care este o fire dinamică și activă, iar în trecut a practicat și judo. 


Eugenia Rotari, în vârstă de 25 de ani, se ocupă alături de părinții săi de o afacere cu produse tradiționale, după ce timp de patru ani a locuit în Portugalia. Mândră de realizările sale de până acum, Eugenia spune că și în Thailanda se bazează pe farmecul care atrage de obicei bărbații în jurul său. 


În cel de-al patrulea sezon "Insula iubirii", patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9234 secunde