Cele mai puternice ispite masculine, pe "Insula iubirii"

861
"Temptation Island - Insula iubirii" îi primește din nou, începând din 3 septembrie, la Antena 1, pe curajoșii pregătiți să plece pe drumul cunoașterii, știind că doar cei ce iubesc vor putea găsi calea înapoi spre partener.


În Thailanda, cele mai puternice ispite masculine așteaptă însă să demaște în cel de-al patrulea sezon ceea ce concurenții ascund adânc în minte și în suflet! 


Cu un fizic atletic și puternic, Andy este pregătit să devină pentru a doua oară ispită pe "Insula iubirii". Tânărul pasionat de sport, cu un fizic hipnotizant, îndrăgostit de călătorii și de cărți, mărturisește că experiența din sezonul trecut l-a făcut să se cunoască mai bine și l-a învățat cum să gestioneze situații. 


"Din punctul meu de vedere, sezonul acesta este foarte captivant. Fetele sunt extrem de frumoase, iar poveștile lor sunt fabuloase", spune Andy. 


Raul este la a doua ispită masculină cunoscută deja fanilor emisiunii. Profesor de ski și model, el revine pe plajele exotice ale Thailandei pentru a le oferi concurentelor exact ceea ce își doresc. 


Venit tocmai din Spania, unde este managerul unui restaurant, Alex se descrie ca fiind un bărbat cald, căruia îi place să cunoască oameni noi. Pasionat de lectură și de călătorii, Alex spune că îi place să învețe ceva nou din fiecare experiență pe care o trăiește. 


Mircea a venit din Italia, unde este stabilit de mai mulți ani. Model, actor și instructor sportiv, el a fost până acum imaginea unor firme mari de haine și de ceasuri. "E suficient să intru într-o încăpere și mă remarcă toată lumea. Mă îmbrac elegant, clasic, iar culoarea ochilor mă scoate în evidență. Îmi place să mă distrez și sunt sigur că am atuurile necesare pentru a cuceri o femeie", spune Mircea. 


Cristian este pasionat de sport dintotdeauna, iar până acum a făcut dans sportiv și fotbal, însă a fost nevoit să renunțe la locul său într-o echipă în urma unei accidentări. Cu un trup bine lucrat și o privire pătrunzătoare, Cristian mărturisește că, de obicei, nu are o problemă în a atrage atenția fetelor: "Nu e greu să ies în evidență. Sunt obișnuit să fiu abordat de femei și îmi plac cele care inspiră feminitate, care au coloană vertebrală. Mereu m-au fascinat și sunt capabil să le înțeleg nevoile". 
George lucrează ca antrenor de fitness, iar în trecut a făcut kick-boxing de performanță. "Sunt o fire sociabilă, îmi place să mă fac plăcut și sunt mereu pus pe glume, dar atunci când e nevoie, pot să fiu serios și sunt foarte ambițios", se caracterizează George. 


În cel de-al patrulea sezon "Temptation Island - Insula iubirii", patru cupluri care au relații de lungă durată, însă nu au făcut încă marele pas, își vor putea testa relația și vor afla astfel dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6114 secunde