Cele mai mari temeri ale femeilor…

93
Cele mai mari temeri  ale femeilor… - celemaimaritemeri-1377523520.jpg

Articole recomandate

Tinerețea este în ochii unora echivalentul frumuseții, deși nu este neapărat adevărat. Foarte multe femei au înaintat în vârstă într-un mod plăcut și arată, după o anumită vârstă și maturitate, mult mai bine decât atunci când aveau 20 de ani.

Decât să te stresezi acum din cauza aceasta și să faci riduri, bucură-te de tinerețe și vezi ce îți va aduce viitorul. Este posibil ca împlinirea fizică, frumusețea, să vină odată cu experiența, nu să dispară cu vârsta.

Teama că te vei îngrășa foarte tare. Foarte multe femei țin la silueta lor și au ținut cel puțin o dată în viață o dietă. Dacă este și cazul tău, atunci află că tocmai acest stres permanent te va ajuta să transformi această previziune într-o profeție autoîmplinită. Așadar, mai ușor cu mâncatul pe bază de stres și dă liber la mișcare! Epuizează fizic această teamă, ce nu are o altă justificare decât niște stereotipuri promovate de societatea în care trăim. Până la urmă, câțiva centimetri în plus nu sunt un capăt de țară!

Teama că vei fi nefericită în cuplu. Toate femeile visează că își vor găsi alesul și că vor trăi ca în basm, fericiți până la adânci bătrâneți. Cu toate astea, nu poți fi prea sigură că l-ai găsit pe Făt Frumos al tău decât după ce va trece proba timpului și îți va fi dovedit că te iubește și că este implicat 100% în relația voastră. Trebuie să mai ții cont că nu există bărbatul perfect și că uneori micile defecte sunt fermecătoare, atâta timp cât compensează din plin în alte privințe. Iar dacă relația pur și simplu nu funcționează, asta e...mergi mai departe!

Teama de a fi victimă. Femeile reprezintă sexul slab de cele mai multe ori și sunt o victimă aproape sigură a atacurilor, fie că este vorba despre un străin, fie chiar de soț. Violențele asupra femeilor nu sunt mereu de ordin fizic, ci și moral, când voința unei femei este redusă la 0 și se comportă de parcă ar fi o supusă, nu o egală - soția. Iar în ceea ce privește abuzul fizic, femeilor le lipsește condiția fizică necesară pentru a respinge un bărbat.

Cel mai bun lucru care poate rezulta din aceste temeri, uneori nejustificate, este că vei fi prevăzătoare și vei încerca să le întâmpini pregătită.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 August 2013
Stire din Diverse : Lifting facial, ieftin și natural
Miercuri, 21 August 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru o pedichiură perfectă
Pagina a fost generata in 2.741 secunde