Nea Mărin, într-o formă fizică de invidiat, la 60 de ani

"Cel mai tare mă relaxează timpul petrecut cu nepoții mei!"

157
Marin Barbu, cunoscut de public drept Nea Mărin, cel pe care telespectatorii îl pot vedea în fiecare luni și marți, în cadrul show-ului "Poftiți la Nea Mărin", difuzat de la ora 20.00, la Antena 1, uimește de fiecare dată prin energia de care dă dovadă. La cei 60 de ani, el are o formă fizică de invidiat, iar secretul său constă într-un regim de viață sănătos. 


Toate vedetele care au fost invitate în emisiunea lui Nea Mărin recunosc că e foarte dificil să ții pasul cu el. Se pare că pasiunea sa pentru dans și viața sportivă pe care o duce în continuare, combinate cu o alimentație sănătoasă și o familie frumoasă reprezintă modalitatea prin care Nea Mărin reușește să le țină piept chiar și celor care au pe jumătate vârsta lui. 


"Eu în fiecare zi merg câte 2-3 ore cu bicicleta, iar de trei ori pe săptămână, am cursuri de dans unde fac mișcare câteva ore bune. Îmi place foarte mult ca mâncarea să fie naturală, pe cât se poate de la curte. Acum, la filmările de la Mangalia, pot spune că am mâncat numai bio. Totul din curțile oamenilor", mărturisește Nea Mărin. 


Se pare că și nepoții săi îl ajută să se mențină în formă, cea mai mare bucurie a lui Nea Mărin fiind timpul petrecut cu ei. 


"Cel mai tare mă relaxează timpul pe care îl petrec cu nepoții mei. Îi duc la înot, la călărie, peste tot", spune Nea Mărin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.612 secunde