Ce trebuie să faci când ești geloasă pe fosta lui iubită

297
Ce trebuie să faci când ești geloasă pe fosta lui iubită - geloasapefosta-1385128109.jpg

Articole recomandate

Cum să treci peste motivele, mai mult imaginare, de gelozie față de fosta lui iubită. Bucură-te de prezent, nu te uita în trecut.

1. Situație: familia sau gașca o regretă pe fosta.

Soluție: impresionează-i cu calitățile tale. Desigur, era o tipă tare descurcăreață și spunea glume bune, însă tu ești tu și nu trebuie să te compari cu altcineva sau să îți dorești să fii ca altcineva. Dacă vei fi frustrată sau neliniștită în preajma lor, cauza asta vă va afecta relația, așa că lasă lucrurile să evolueze de la sine, în timp. Va dura puțin, dar ai toate să îi cucerești dacă ești sinceră și naturală.

2. Situație: fosta îl contactează din când în când pe iubitul tău.

Soluție: au rămas amici, nu e cazul să te lași cuprinsă de sentimente negative. Ia lucrurile ca atare. Dacă îl sună doar să îl întrebe de sănătate, ceea ce este absolut normal după o relație de lungă durată, nu te impacienta. Însă dacă îl caută să îi spună că vrea să se întoarcă la el, e cazul să faci ceva. Nu te implica direct, lasă-l pe el să rezolve situația, dar lasă-i ei de înțeles că știi totul și că nu îți faci griji în privința senti-mentelor lui.

3. Situație: te simți amenințată de fosta lui iubită fără un motiv concret.

Soluție: ea își vede de viața ei, voi de a voastră dar tu îi verifici obsesiv contul de Facebook, le pui pe prietenele tale să afle noutăți despre ea sau îi tragi de limbă pe amicii iubitului tău despre relația lor. Te-ai lăsat cuprinsă de gelozie și riști să pici într-o extremă care nu poate finaliza decât urât situația asta. Iubitul tău se poate simți jignit și te va îndepărta, totul din cauza ta.

SFAT! Controlează-te mai bine și dacă este ceva care lipsește din relația voastră, ceva care te face să fii așa, spune-i iubitului tău ce așteptări ai de la el.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Marele secret al unei căsnicii fericite
Luni, 18 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Îți place? Cucerește-l!
Pagina a fost generata in 3.0553 secunde