Ce trebuie să conțină dieta de vară

166
1
Ce trebuie să conțină dieta de vară - diatedevara-1370261325.jpg
În această perioadă energia în organism se amplifică. Organele asociate cu acest anotimp sunt inima și intestinul subțire. Vara trebuie să profitam de alimentele oferite de natură în starea lor naturală (crudă, vie) fără să le procesăm.

În această perioadă este indicat să eliminăm carnea de orice fel.

Vara trebuie crescut consumul de lichide în special de apă oligo-minerală cu puțină lămâie cu preponderență în zilele caniculare.

În mijlocul verii stomacul este cel mai solicitat de aceea trebuie să consumăm cât mai multe fructe și legume apoase. De exemplu: roșiile, ardeii, ceapa verde, fasolea verde, dovleceii, castraveții, salata verde, țelina, mazărea verde, vinetele, piersicile, perele de vară, nectarinele, pepenele, prunele, smochinele crude.

în ultima parte a verii apar: porumbul de fiert, ciupercile, cartofii dulci, dudele dar tot acum putem consuma și orez.

Vara este indicat să consumăm și lăptișor de matcă deoarece acum își manifestă cel mai bine calitățile tonifiante.

De asemenea afinele sunt un fruct indicat în această perioadă, pentru calitățile lui în prevenirea problemelor digestive.

(sursa: danutrite.ro)

Comentează știrea

andrei
19 februarie 2015
job

Oferim seriozitate maxima pentru cei care sa castige bani! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 30 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Principii de bază despre metabolism
Pagina a fost generata in 2.0887 secunde