Ce surprize să-i faci astăzi prichindelului

207
Ce surprize să-i faci astăzi prichindelului - 151iunief5512c61c3-1370001774.jpg
Pentru orice copil, astăzi este o zi mare, iar el trebuie să simtă asta. Așadar, nu-ți certa prichindelul și încearcă să-i faci surprize frumoase, căci așteaptă de mult acest moment.

Cât privește cadourile, specialiștii Copilul.ro spun că trebuie neapărat să fie alese în raport cu vârsta și sexul copilului. Află din timp ce i-ar plăcea lui cel mai mult, ca să nu-i iei jucării pe care să le dea de-o parte. Dacă ce își dorește el depă-șește cu mult bugetul tău, orientează-te spre altceva și satisface-i alte plăceri. Cadoul trebuie să fie suport emoțional și să-i aducă multă bucurie.

Iată ce surprize poți să-i faci, în funcție de vârstă:

Între zero și doi ani: copilul este prea mic ca să conștientizeze importanța zilei. Totuși, pentru că îl iubești și vrei să-i faci toate poftele, poți să-i iei jucării adecvate vârstei.

Între doi și șapte ani: cumpără-i jucăria preferată. Lasă-l să mănânce dulciurile preferate, măcar astăzi, atâta timp cât nu face abuzuri. Îl mai poți duce la locuri de joacă special amenajate, unde poate socializa cu alți copii.

Între șapte și 14 ani: la această vârstă, potrivită ar fi o bicicletă, niște role, un joc de calculator. Copilului i-ar plăcea să fie plimbat, să meargă într-o scurtă vacanță, chiar și la un picnic în împrejurimi. Îl mai poți duce la o piesă de teatru pentru copii sau la locuri de joacă special amenajate, din mall-uri.

După 14 ani: de acum, darul începe să se transforme în bani. Copilul își dorește bani de buzunar să poată merge la un suc cu prietenii, vrea să fie autonom, independent. Lasă-l liber măcar în această zi. După 14 ani, poți să mai dai puțin drumul...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3894 secunde