Ce nu trebuie să îți lipsească, toamna asta, din trusa de frumusețe

238
Ce nu trebuie să îți lipsească, toamna asta, din trusa de frumusețe - produsefrumusete-1380041038.jpg
Odată cu apropierea sezonului rece, organismul nostru trece prin diferite schimbări. Primul organ care resimte schimbările este chiar pielea și de aceea, trusa ta de înfrumusețare trebuie să treacă și ea de la sezonul de vară la cel de toamnă. Iată care sunt cele opt produse care nu trebuie să îți lipsească din trusă în această toamnă. 

1. Uleiul de argan presat la rece - Odată cu răcirea vremii, pielea ta va avea nevoie de hidratare. Uleiul de ar-gan este perfect pentru as-ta. Este foarte hidratant, nu încarcă pielea și nu lasă la suprafața tenului o peliculă grasă.

2. Fondul de ten mai deschis - Fie că vrei, fie că nu, bronzul verii va dispărea încet, dar sigur, ceea ce înseamnă că fondul tău de ten va fi nevoit să se adapteze la noua nuanță a pielii tale. Dacă pe timpul verii era firesc să ai un fond de ten mai închis, toamna e cazul să alegi unul ușor mai deschis, pentru că nu vei dori să arăți ridicol având tenul mai închis decât decolteul.

3. Blush-ul în nuanțe roz - Oricât de mult ai vrea să prelungești vara, la jumătatea lui septembrie nu mai e cazul să folosești un blush bronzant. Optim ar fi să alegi unul nou, în nuanțe naturale de roz, care să îți dea un plus de prospețime.

4. Anticearcăn - Dacă bronzul făcea cearcănele mai puțin vizibile, odată cu venirea toamnei vei avea din nou nevoie de un anti-cearcăn de încredere.

5. Rujul mat și hidratant - Vara, gloss-ul este perfect pentru orice tip de ten și în orice ocazie, însă toamna este preferabil să alegi un ruj mat potrivit nuanței tenului tău care să fie și hidratant.

6. Creionul de sprâncene - La fel ca și părul, sprâncenele se decolorează pe perioada verii și dacă nu ai timp să ajungi la cosmetică pentru a-ți aplica o vopsea, optim ar fi să ai la îndemână un creion de sprâncene, care să le corecteze forma (dacă e cazul) și să le ofere un aspect mult mai definit.

7. Fardul de pleoape - Culorile toamnei sunt superbe, așa că nu te feri să le aplici și pe pleoape. Fie că alegi un bej sidefat sau un maro, vei arăta strălucitoare. Nuanțele tomnatice se potrivesc ochilor de toate culorile.

8. Creionul de ochi - Odată cu rochiile în stilul anilor 1960, a revenit la modă și machiajul specific acelei perioade. Așa că, atunci când ai nevoie de un look sofisticat și în același timp ușor de realizat, conturează-ți ochii cu un creion negru. Dacă ai trăsăturile delicate și pielea albă și crezi că negrul este prea dur, un creion maro va fi la fel de util și look-ul obținut la fel de specta-culos.

(Sursa: www.acasatv.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Machiaj în funcție de culoarea părului
Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Coafură sexy în timp record
Marţi, 17 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Timpul trece, tendințele rămân
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Totul despre fondul de ten
Pagina a fost generata in 1.6876 secunde