Ce îți poate distruge viața sexuală

107
Ce îți poate distruge viața sexuală - cedistrugeviatasexuala-1385050288.jpg

Articole recomandate

Relația și viața ta sexuală pot avea de suferit dacă nu renunți la prejudecăți și nu aduci mereu ceva nou, care să capteze interesul și să vă facă pe amândoi să trăiți totul la o intensitate mai mare. Totul ține de comunicare, respect și dorința de a vă dărui în totalitatea unul altuia, fără rețineri. Iată câteva posibile motive care îți pot distruge viața sexuală.

Frica de a experimenta

Iubitul tău dorește să mai diversificați viața sexuală prin diferite jocuri erotice, dar tu ești reticentă la astfel de noi experiențe. Ce părere ai de un week-end petrecut împreună, în care să renunțați la haine? Sau să improvizați diferite scenete în care tu să faci pe asistenta pregătită să vindece orice sau chelnerița gata să potolească toate poftele iubitului?

Noutatea și diversitatea fac din-tr-o viață sexuală monotonă, una plină de trăiri intense! Nimic nu o ruinează mai rapid decât un partener care refuză din start aceste jocuri! Dacă continui să îl refuzi de fiecare dată când îți sugerează să încercați ceva nou, îi trimiți un mesaj clar: "Plăcerile și nevoile tale nu sunt importante pentru mine!". Refuzurile repetate îl pot face să comunice din ce în ce mai greu cu tine și, în mod sigur, nu îți va mai propune niciodată nimic.

Necunoașterea propriului corp

Cele mai multe dintre femei au orgasm atunci când se ating singure. Spre deosebire de bărbați, atingerea orgasmului la femei este un proces care necesită mult mai multă "muncă". Dacă nu îți cunoști propriul corp, nu ai de unde să știi ce, cum și cât trebuie apăsat "butonul" pentru a-ți oferi plăcerea supremă. Iar dacă tu nu știi, iubitului tău nu îi rămâne decât să "bâjbâie" până găsește acel sau acele puncte ale corpului tău care te excită.

Degeaba iubitul îți masează sânii în speranța că vei simți plăcere dacă acest lucru nu constituie un stimul pentru atingerea orgasmului.

Încearcă mai multe tehnici de atingere a propriului corp pentru că în acest mod ai posibilitatea să vezi ce îți face plăcere și ce nu. Nu trece cu vederea fanteziile tale și nu ezita să îi spui partenerului ce îți place și ce nu.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Sex cu mâinile… legate
Vineri, 22 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Fără complexe în dormitor!
Pagina a fost generata in 1.56 secunde