Ce filme puteți vedea dacă nu este timp de plajă. "Misiune imposibilă", în acest weekend

Vineri, 27 Iulie 2018
141
În următoarele două zile, pe lângă distracția în aer liber, puteți merge și la film. Astfel, Cinema City MallTomis vă îmbie cu câteva titluri excelente. În primul rând, dragi turiști și constănțeni, nu ratați pelicula "Misiune Imposibilă. Declinul", cu Rebecca Ferguson, Tom Cruise, Michelle Monaghan, Henry Cavill, Simon Pegg, Alec Baldwin, Ving Rhames. Timp de 147 minute, actorii vă vor demonstra că uneori cele mai bune intenții se întorc împotriva ta, să te bântuie...Astfel, "Misiune Imposibilă. Declinul" îi găsește pe Ethan Hunt (Tom Cruise) și echipa sa, alături de câțiva aliați familiari într-o cursă contracronometru după ce o misiune a dat greș. Alături de aceștia îi vom mai vedea pe Henry Cavill, Angela Bassett și Vanessa Kirby. 


Și "Incredibilii 2", cu Samuel L. Jackson, Sophia Bush, Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell, Huck Milner, Wu Tang Cling Clang, trebuie, neapărat, văzut. În acest film, familia de supereroi iubită de toată lumea se întoarce cu o nouă aventură. De data aceasta însă Helen se află în centrul acțiunii, lăsându-l acasă pe Bob, pentru a încerca să se descurce împreună cu Violet și Dash cu actele de eroism ale vieții normale, de zi cu zi.


Adaptarea este grea pentru toată lumea și devine cu atât mai grea cu cât nimeni din familie nu știe care sunt superputerile bebelușului Jack-Jack, care apar spontan și imprevizibil. Dar atunci când un nou ticălos urzește un complot genial de periculos, familia de Incredibili și Frozone trebuie să găsească o cale de a lucra din nou împreună, ceea ce este mult mai ușor de spus decât de făcut, oricât ar fi ei, cu toții, de incredibili.


"Monștrii în vacanță" este un film de animație, comedie, fantastic, în care Adam Sandler, Steve Buscemi, Andy Samberg, Selena Gomez, Mel Brooks și Fran Drescher se îmbarcă pe un vas de croazieră luxos.


Ei călătoresc cu mare plăcere, fiindcă se bucură de toate facilitățile și ofertele de la bordul vasului de croazieră, de la jocul de volei și până la excursii organizate în locuri exotice, sau ședințele de bronz la lumina lunii. Dar această vacanță de vis se va transforma într-un coșmar, atunci când Mavis realizează că Drac s-a îndrăgostit de căpitanul vasului, misterioasa Ericka. Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3136 secunde