Ce compromisuri fac femeile pentru carieră

89
Ce compromisuri fac femeile pentru carieră - cecompromisurifacfemeile-1381498307.jpg

Articole recomandate

Iată care sunt cele mai frecvente compromisuri pe care trebuie să le facă femeile pentru a-și urma cariera.

Familia. Pentru femei este cel mai dificil să aibă în paralel o carieră de succes și o familie fericită. În funcție de cât de mari sunt planurile profesionale, șansa de a avea o viață perso-nală scade exponențial. De ce? Din cauza orelor de lucru suplimentare, din cauza faptului că o întrerupere a carierei pentru a da naștere unui copil reprezintă un pas pe loc pe plan profesional și din cauză că dacă nu îți petreci cât mai mult timp alături de partenerul tău sau de familie veți ajunge niște străini.

Principiile. Oricât de sus și tare ne susținem principiile, acestea nu se potrivesc cu obiectivele de carieră de cele mai multe ori. În orice colectiv există o mare competiție și de multe ori te vezi nevoită să recurgi la scurtături pentru a obține ce îți dorești. Competiția te schimbă, te face mai dură pentru a nu avea vulnerabilități, mai singură pentru că nu ai timp de prietenii și îți limitează viziunea, care se confundă cu aceea a corporației.

Sănătatea. Orele petrecute la birou în fața monitorului numai bine nu îți fac din punct de vedere fizic. Chiar și psihicul are de suferit din cauza singurătății, a greutăților întâmpinate, a lipsei de lu-mină și aer. De multe ori, pentru vânătorii de carieră concediul este singura gură de aer.

Dacă ambițiile tale profesionale îți impun să faci doar compromisuri este clar că nu ai luat calea cea bună. Dă mai mare importanță sufletului tău, poate te va ajuta să găsești un alt drum, cu altfel de satisfacții decât cele financiare.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru un sex de calitate
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Obiceiuri care ne prelungesc viața
Vineri, 11 Octombrie 2013
Stire din Diverse : Sfaturi pentru un look matinal fresh
Pagina a fost generata in 1.647 secunde