Cazul elevului cu sindrom Down, în atenția autorităților, după ce a reușit să promoveze BAC-ul

500
1
Cazul elevului cu sindrom Down, în atenția autorităților, după ce a reușit să promoveze BAC-ul - bacalaureat201113696593481137095-1373957575.jpg

Articole recomandate

Cazul lui Mihai Moceanu, elevul cu sindrom Down care a reușit să promoveze BAC-ul cu aproape șapte, a intrat în atenția Inspectoratului Școlar din Cluj. Din cauza bolii, tânărul a fost nevoit să schimbe mai multe școli de-a lungul anilor.




Inspectorii școlari au demarat o anchetă pentru a verifica dacă baiatul a fost discriminat de conducerea liceului "Inochenție Micu". Mihai a fost nevoit să părăsească școala în urma unui sondaj în rândul colegilor.


14 dintre cei 21 de colegi au completat un chestionar în care spuneau că nu mai vor să fie în aceeași clasă cu tânărul cu sindrom Down. Inspectorii școlar Cluj așteaptă rezultatele anchetei pentru a decide dacă se impun sancțiuni, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

DEDE
23 septembrie 2015
Romania idealista

Cum era de asteptat! Suntem in Romania unde persoanele cu dizabilitati sunt tratate ca niste gunoie! Inca o data ne este dovedit ca Romania este o societate mult prea idealista! Asta este diferenta intre noi si celelalte state membre si nemembre! Ne vrem cetateni integri, dar nu facem nimic pt a putea veni in sprijinul persoanelor cu dizabilitati! Deci,educatia morala,cat si cea sociala nu exista! Deci bravo Mihai! Iar voua perfectilor ca trasmit,multa minte! :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7024 secunde