Cazarea pe litoral frige în luna august

354
2
Cazarea pe litoral frige în luna august - cazarereceptie-1376917157.jpg

Articole de la același autor

Având în vedere că luna august aduce un nou flux de turiști și datorită faptului că este și punctul de vârf al sezonului estival, hotelierii și agenții economici încep să scumpească prețurile tarifelor de cazare. Pentru fiecare turist, fie el dornic de odihnă și relaxare, fie dornic de aventură, distracție, viață activă și sport, litoralul Mării Negre îl întâmpină, de fiecare dată, cu acel ceva, pe gustul sufletului lui. 




Prețurile sunt pentru toate gusturile și buzunarele, iar facilitățile oferite sunt diverse. Astfel, în Mamaia, cea mai scumpă stațiune de pe litoral din această perioadă, plătiți, pentru o noapte de cazare la un hotel de două stele, între 200 și 250 de lei. Pentru un hotel de trei stele plătiți între 260 și 330 de lei, iar pentru un hotel de patru stele, între 350 și 700 de lei. Dacă optați pentru un hotel luxos, de cinci stele, scoateți din buzunare între 1.000 și 1.500 de lei.
 
Nici în celelalte stațiuni prețurile nu sunt mai mari și vă puteți bucura de aceeași plajă și aceleași condiții minunate. În Eforie, cei care își doresc condiții acceptabile se pot caza la un hotel de două stele și nu vor plăti mai mult de 190 de lei. Bineînțeles, cu cât crește numărul de stele, cu atât crește și bugetul. Astfel, la un hotel de trei stele, prețurile sunt cuprinse între 230 și 280 de lei, iar la un hotel de patru stele, între 300 și 650 de lei. 


Costineștiul, stațiunea tinerilor, are o varietate de hoteluri dintre care poți să alegi, în funcție de venituri. Aici, o noapte la un hotel de două stele costă între 200 și 250 de lei, pentru un hotel de trei stele, între 250 și 310 lei, iar pentru un hotel de patru stele, 400 și 450 de lei. 


Și în stațiunea Neptun, ofertele sunt variate. Aici, pentru a sta într-un hotel de două stele, plătiți o sumă cuprinsă între 130 și 200 de lei, pentru un hotel de trei stele, între 200 și 250 de lei, iar pentru un hotel de patru stele nu depășiți suma de 400 de lei. 


Multe din stațiunile de pe litoral au o dublă specializare, fiind și stațiuni balneoclimaterice, celebre pentru curele de apă sărată și nămol sapropelic. Stațiunile Techirghiol, Mangalia, Saturn, Eforie si Neptun, oferă, prin bazele de tratament proprii, numeroase posibilități de cură și tratamente pentru o gamă largă de afecțiuni. În această perioadă, într-un hotel de trei stele din stațiunile mai sus menționate veți plăti între 300 și 350 de lei. 




Comentează știrea

burberry prorsum sale
30 august 2013
burberry prorsum sale

I am really thankful to the owner of this site who has shared this wonderful post at at this place. burberry prorsum sale http://burberry-prorsum.1to1elite.com

ds lite neuve
30 septembrie 2013
ds lite neuve

profile.php?mode=viewprofile ds lite neuve http://nintendo-ds-lite.asktorihartman.com

Articole pe aceeași temă

Luni, 19 August 2013
Stire din Diverse : Aqua-park la Năvodari
Pagina a fost generata in 0.9445 secunde