Cazarea în stațiunea Mamaia, pentru toate buzunarele

749
Cazarea în stațiunea Mamaia, pentru toate buzunarele - cazare34-1405514734.jpg

Articole de la același autor

Cazarea pe litoral nu ar trebui să mai fie o problemă, posibilități fiind nenumărate și pentru orice buzunar. Turiștii pot găsi acum cazare la mare după bunul plac la hotel, pensiune sau camping. Prețurile diferă în funcție de condiții, servicii și facilități.

În Mamaia, prețul pentru o noapte la un hotel de două sau trei stele pornește de la 120 de lei, dar poate ajunge și la 400 de lei pentru camere cu vedere la mare, într-un hotelul proaspăt renovat. Pentru hotelurile de 4 stele, prețurile ajung la aproximativ 1.000 lei, ba chiar mai mult. În funcție de sejurul petrecut, managerii au inclus pachete promoționale pe camere sau de persoane. Dar chiar și așa, dacă vrei să te răsfeți, cazarea te poate costa între 1.500 și 2.000 de lei.

Alternativa ar fi cazarea la camping, unde poți închiria camere sau apartamente la prețuri accesibile. La camping, o cameră te poate ajunge în jur de 250 de lei, o căsuță aproximativ 300 de lei, iar un apartament - 500 de lei / zi. Parcela de campare costă în jur de 20 de lei pe zi. Prețurile campingului sunt mai scăzute în timpul săptămânii decât în week-end, însă pentru un sejur de 5 zile consecutive, costul unei zile din week-end rămâne la fel cu cel din timpul săptămânii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 16 Iulie 2014
Stire din Diverse : Începe Carnavalul Mamaia 2014!
Pagina a fost generata in 0.4051 secunde