Cătălin Măruță și Rică Răducanu, huiduiți pe o plajă de la Techirghiol!

1999
Cătălin Măruță și Rică Răducanu,  huiduiți pe o plajă de la Techirghiol! - marutasiricaraducanu-1314541018.jpg
Cătălin Măruță a dezamăgit mai multe femei care îi urmăreau emisiunea. Sâmbătă, însoțit de fostul portar Rică Răducanu și echipa de filmare a emisiunii Happy Hour, Măruță a dat năvală în sectorul destinat femeilor care vor să facă tratament cu nămol la Băile Reci de la Techirghiol.

Cele mai multe femei care vin în acest sector preferă să facă nudism pentru ca ședințele cu nămol să aibă rezultate vizibile și tocmai de aceea restricțiile celor care vor să intre aici sunt drastice.

Deși la intrare este specificat clar că filmatul și fotografiatul sunt interzise, Măruță nu a ținut cont de aceste prevederi și a dat năvală pe plaja privată pentru a filma o emisiune a primei ediții care va începe joi, 1 septembrie.

Speriate, multe dintre femeile care făceau nudism în acest sector și care plătiseră zece lei pe zi, tocmai pentru a avea parte de intimitate, au început să se îmbrace, disperate că vor apărea la televizor împotriva voinței lor.

"Îl credeam băiat serios și chiar îi urmăream frecvent emisiunea, dar acum am văzut de ce este în stare. O să facem plângere și o să cerem banii înapoi conducerii de la Băile Reci, pentru că i-a permis să intre peste noi", a spus una dintre femeile care venise să se dea cu nămol pentru a scăpa de spondiloză.

Deși intenționau să ia interviuri mai multor femei, în cele din urmă, Rică Răducanu, Măruță și echipa sa au plecat în huiduielile femeilor de pe plajă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 August 2011
Stire din Diverse : Programul Galei HOP
Pagina a fost generata in 0.3112 secunde