Cât te costă o vacanță cu cortul, la malul mării

252
Cât te costă o vacanță cu cortul, la malul mării - cortplajabestway-1407662229.jpg

Articole de la același autor

Cei mai aventurieri ori iubitori de natură, care vor să vină pe litoralul românesc și nu vor să stea îngrădiți într-o cameră de hotel, pot apela cu încredere la camping. 

De câțiva ani, s-au amenajat campinguri, în apropierea plajelor, aceasta fiind o alternativă la cazarea hotelieră, ori la privat. Te bucuri de mare, soare și nisip și în același timp ai impresia că poți fi la umbra unui copac la un camping montan. Poți veni cu cortul sau rulota, ori poți închiria căbănuțe pentru două, trei sau patru persoane.

În sudul litoralului, până la jumătatea lunii august, la cort, o noapte pentru două persoane te ajunge 50 de lei, pentru trei plătești 60 de lei, iar pentru patru, 70 de lei. Cu rulota vei plăti 80 de lei pentru două persoane, 90 de lei pentru trei și 100 de lei pentru patru. Tot pe noapte, vei plăti 8 lei pentru autoturisme.

La o căsuță, cu trei locuri, cazarea te ajunge 160 lei pe noapte. În stațiunea Mamaia, preferințele se schimbă, dar și prețurile. Pentru o seară la cort, vei scoate din buzunar 21 de lei, iar doar un loc pentru cort te costă 15 lei. Locul de rulotă de ajunge 25 de lei pentru o seară, iar pentru orice tip de autoturism, 15 lei. La camere, poți alege dacă vrei cu sau fără baie. Prețurile pornesc de la 150 de lei pe noapte pentru o cameră de două persoane fără baie proprie și pot ajunge la aproximativ 500 pentru un apartament cu două camere, pentru patru persoane. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Festivalul Culorilor la Constanța
Duminică, 10 August 2014
Stire din Diverse : Chef de chef, la Crama Capitol
Pagina a fost generata in 0.4591 secunde