Cât ne costă cazarea în vilele și pensiunile turistice

389
Cât ne costă cazarea în vilele și pensiunile turistice - cazare3-1373030554.jpg

Articole de la același autor

Hotelierii de pe litoral și-au găsit un concurent puternic în proprietarii de vile și pensiuni turistice. Toate stațiunile au fost împânzite, în ultimii ani, de sute de astfel de locații, care oferă turiștilor condiții asemănătoare, uneori chiar mai bune, și la prețuri mai mici. Astfel, vacanța pe litoral ți-o poți petrece foarte ușor la o pensiune, unde vei găsi condiții și utilități de la una până la patru sau cinci stele. Prețurile, pe măsură. 




În Năvodari și Mamaia Sat, prețurile pleacă de la 50 de lei la vilele și pensiunile fără mari pretenții, însă pot ajunge și la 100 de lei pe noapte. Odată ce intri însă în Mamaia, prețurile și pretențiile se reorientează brusc. Pensiunile sunt mult mai puține, nereușind să-și facă loc printre titanii hotelieri care domină piața în zonă. La cele câteva vile de profil din Mamaia, vă puteți caza la prețuri ce pleacă de la 100 de lei camera în plin sezon estival. 


În Eforie Nord și Sud, aveți o mulțime de oferte pe acest segment turistic. Zeci de vile și pensiuni de diferite stele vă așteaptă cu tarife cuprinse între 60 și 150 de lei camera pe zi. În Costinești, turismul la particulari sau în pensiuni este o tradiție. Practic, în întreaga stațiune, care se bucură anual de câteva sute de mii de turiști, nu există foarte multe hoteluri. Tinerii preferă să se cazeze la localnici, care își închiriază camerele cu 70-130 de lei pe noapte.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Ploaie slabă, pe litoral
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, pe litoral
Miercuri, 26 Iunie 2013
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6135 secunde