Cât ne costă cazarea în Costinești

306
Cât ne costă cazarea în Costinești - cazare-1405412002.jpg

Articole de la același autor

Sezonul estival este în toi și tot mai mulți români vor să ajungă cât mai curând la mare. Cei care rămân fideli litoralului românesc se decid cu greu în ce stațiune să se cazeze.

Costinești este o stațiune cunoscută pentru distracție, petreceri și atmosfera incendiară din cele mai mari discoteci de pe litoralul românesc. Costinești este o destinație perfectă pentru cei tineri, familii sau pentru elevii aflați în tabere. 


Posibilitățile de cazare sunt diverse, de la hoteluri și pensiuni, până la apartamente. Prețurile sunt rezonabile și sunt în funcție de serviciile și condițiile oferite. Pentru cei care doresc să închirieze un apartament, prețul este de 300 lei pe noapte pentru 4 persoane, iar la hoteluri de trei și patru stele, o cameră dublă costă în medie 150 lei. La pensiunile localnicilor, o cameră pentru două persoane ajunge de la 50 la 100 de lei pe noapte. Pentru acești bani, vă puteți bucura de: baie proprie în cameră, televizor, internet wireless, aer condiționat, parcare, grădină, grătar și chiar locuri de joacă pentru copii și bucătărie. 


Atenție! Prețurile se pot mări în week-end cu 20 sau 30 de lei, ori pot suferi modificări de la săptămână la săptămână. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1068 secunde