Rețete pentru pici

Cartofi cu ou și spanac

Vineri, 18 Noiembrie 2011, 19:03
1274
Ingrediente: 400 g cartofi tăiați cubulețe, o lingură ulei de măsline, 80 g spanac proaspăt (baby spinach), patru ouă, două albușuri de ou, un cățel de usturoi zdrobit, sare.

Mod de preparare: Se fierb cartofii în apă sărată timp de 10 minute și apoi se scurg bine. Se încinge ulei într-o tigaie. Se pun cartofii în tigaie și se lasă șase minute amestecând ocazional. Se reduce focul și se adaugă spanacul. Se mai lasă două minute. Se încinge cuptorul. Se bat ouăle cu albușurile și usturoiul și se adaugă sare. Se pune amestecul de ouă în tigaie, peste cartofi, și se mai lasă cinci minute. Se bagă apoi tigaia la cuptor încă patru minute până când se prinde o crustă aurie. Se taie felii și se servește imediat. 


Articole pe aceeasi tema

Marţi, 25 Octombrie 2011
Stire din Cetățenești : Rețetă culinară spaniolă
Pagina a fost generata in 0.2157 secunde