Cărțile sunt pe val, la Gaudeamus Litoral!

201

Articole de la același autor

Târgul Gaudeamus Litoral vă va încânta și anul acesta cu muzică și sute de cărți, pentru toate vârstele și pentru toate gusturile. Evenimentul va avea loc între 11 și 15 august în Piațeta Perla din Mamaia. Cu această ocazie, în plin sezon estival, Radio România vă invită să sărbătoriți nu doar Centenarul Marii Uniri, dar și 90 de ani de radiofonie românească, toate la Târgul Gaudeamus Litoral. Ca bonus, veți primi și o mulțime de premii. Târgul este organizat de Radio România- Echipa Gaudeamus și Radio România Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. 


Pentru cei interesați, programul de vizitare este zilnic, între orele 15.00 și 23.00. Intrarea este liberă. Ce puteți vedea anul acesta?
Cea de-a zecea ediție include toate ingredientele pentru o adevărată sărbătoare la malul mării, acum, în vârf de sezon estival. 


De data aceasta, târgul vă îmbie cu mii de titluri la prețuri extra-sezon, o tombolă cu zeci de premii extrem de generoase, care vor fi oferite zilnic, la fiecare 90 de minute, celor mai norocoși participanți. Apoi, toată lumea va putea participa la spectacolul extraordinar susținut de Orchestra de Muzică Populară "Radio", marți, 14 august, între orele 20.00 și 22.00, pe scena amplasată în Piațeta Perla. Din decor nu va lipsi nici concursul "Miss Lectura", având ca premiu o tabletă sau standul Centenar, care reunește o selecție generoasă de volume cu această tematică.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3075 secunde