Mai multe ştiri online:

Caravana "Gaudeamus", invitație la lectură

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Atât turiștii, cât și constănțenii sunt așteptați, vara aceasta, în piațeta Perla din stațiunea Mamaia, la Caravana „Gaudeamus”, eveniment care va avea loc în perioada 11-15 august. 


Inițiată în anul 2000, ca parte a programului „Lectura”, caravana cuprinde numeroase evenimente expoziționale dedicate cărții și educației. 


Evenimentul este organizat de Radio România și Radio Constanța, în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța. Programul de vizitare este zilnic, între orele 15.00 și 23.00. 


Până atunci, însă, persoanele pasionate de arta cititului pot vizita cortul de pe faleza Cazinoului din Constanța, acolo unde vor găsi foarte multe lucrări de calitate.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8723 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4057 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2786 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7364 secunde