Când nu aveți nevoie de preludiu pentru o partidă de sex

405
Când nu aveți nevoie de preludiu pentru o partidă de sex - preludiu-1359474114.jpg
Sexul fără preludiu se întâmplă de obicei atunci când nici n-apuci bine să intri pe ușă și te trezești cu hainele smulse, cu cravata aruncată pe lustră și pantofii pe șifonier. Și în ciuda faptului că știm cât se vehiculează importanța preludiului la femei, iată că mai sunt și excepții:

1. După o noapte în oraș. Ați ieșit împreună și v-ați simțit minunat. V-a plăcut mult să dansați prin cluburi. Așa că, o dată ajunși în fața ușii… cine mai are nevoie de preludiu, când mai mult ca sigur că amândoi nu vă gândiți decât la sex?!

2. Sexul de bun venit. Fie că ai fost plecat într-o deplasare de serviciu sau a trebuit să lipsești câteva zile fiindcă poate ți-ai însoțit părinții undeva, în toată această perioadă cât ați fost despărțiți libidoul a crescut de ambele părți, așa că e clar că acesta a fost preludiul. Iar la reîntoarcerea ta… hainele au zburat și s-a întâmplat.

3. După o nuntă. Femeile reacționează tare ciudat după ce participă la câte o nuntă. Vei putea observă cu ușurință că iubită ta brusc e mult mai entuziastă în pat decât de obicei.

4. Când sunteți presați de timp. Contrar a ceea ce ați putea crede, să fii presat de timp nu e un motiv să nu faceți sex. Între a renunța la preludiu și a face sex și a nu renunța la preludiu și a nu face sex, femeile preferă, cu siguranță, prima variantă. Așadar, partidele scurte, sub presiunea timpului, sunt foarte reușite și nu necesită preludiu.

5. Când faceți sex în public. Nu toată lumea e înnebunită după sexul în public, însă dacă ai o iubită exhibiționistă, e clar că asta te așteaptă. Oricum, pentru o partidă de sex în public nu e nevoie de preludiu. O astfel de partidă se desfășoară foarte repede, cu sufletul la gură.

Sexul fără preludiu trebuie trecut la capitolul "excepții" și nicidecum "obișnuință". Asta pentru că, în mod normal, e nevoie de săruturi, atingeri și mângâieri. Dar reține că o partidă "hard" este ceva la care orice fată visează din când în când. Nu rata ocazia!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Cât durează partida perfectă de sex
Pagina a fost generata in 0.4448 secunde