Campionatul Național Offshore 2018 începe, astăzi, la Marina Eforie

285
Campionatul Național Offshore 2018 începe, astăzi, la Marina Eforie - campionat-1536240536.jpg

Articole de la același autor

Peste 30 de ambarcațiuni sunt așteptate la start, la Campionatul Național Alpha Bank Offshore 2018, una dintre cele mai importante competiții de yachting ale sezonului pentru bărci mari.

Prima etapă a concursului debutează, astăzi, la Marina Eforie Nord, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare la Marina Limanu, două săptămâni mai târziu (21-23 septembrie).

Campionatul, organizat de Asociația Club Sportiv Black Sea Competition și Marina Limanu, sub egida Federației Române de Yachting, este deschis pentru clasele ORC și IRC și va încheia sezonul competițional de yachting 2018 la bărci mari.

"Alpha Bank România susține activ yachtingul românesc prin promovarea constantă a celor mai importante competiții de profil din România. Suportul oferit în ultimul an a condus la creșterea notorietății, calității și profesionalismului concursurilor de yachting de bărci mari. Alpha Bank România a susținut și promovat atât Cupa României (formată din cinci etape competiționale), cât și Campionatul Național (constituit din două etape de concurs) și și-a luat angajamentul de susținere a activităților de yachting din România pentru următorii doi ani (2019-2020). Mulțumesc tuturor pentru suportul acordat", a declarat președintele FR de Yachting, Alexandru Micu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Septembrie 2018
Stire din Diverse : Tarky, revenire spectaculoasă în showbiz
Pagina a fost generata in 0.3588 secunde