€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:

Campionatul Național Offshore 2018 începe, astăzi, la Marina Eforie

Ştire online publicată Vineri, 07 Septembrie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Peste 30 de ambarcațiuni sunt așteptate la start, la Campionatul Național Alpha Bank Offshore 2018, una dintre cele mai importante competiții de yachting ale sezonului pentru bărci mari.

Prima etapă a concursului debutează, astăzi, la Marina Eforie Nord, urmând ca cea de-a doua să se desfășoare la Marina Limanu, două săptămâni mai târziu (21-23 septembrie).

Campionatul, organizat de Asociația Club Sportiv Black Sea Competition și Marina Limanu, sub egida Federației Române de Yachting, este deschis pentru clasele ORC și IRC și va încheia sezonul competițional de yachting 2018 la bărci mari.

„Alpha Bank România susține activ yachtingul românesc prin promovarea constantă a celor mai importante competiții de profil din România. Suportul oferit în ultimul an a condus la creșterea notorietății, calității și profesionalismului concursurilor de yachting de bărci mari. Alpha Bank România a susținut și promovat atât Cupa României (formată din cinci etape competiționale), cât și Campionatul Național (constituit din două etape de concurs) și și-a luat angajamentul de susținere a activităților de yachting din România pentru următorii doi ani (2019-2020). Mulțumesc tuturor pentru suportul acordat”, a declarat președintele FR de Yachting, Alexandru Micu. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7482 secunde