Campion la culturism, reținut după ce a condus fără permis și a refuzat să oprească

257
Campion la culturism, reținut după ce a condus fără permis și a refuzat să oprească - 26septembrieraziedezrobirii13486-1381570634.jpg

Articole recomandate

Un fost campion național la culturism a fost reținut, astăzi, după ce a fost prins la volan, în Buzău, deși are permisul suspendat, și nu a oprit la semnalale polițiștilor, care l-au urmărit pe o distanță de peste cinci kilometri, fiind nevoiți să tragă mai multe focuri de armă pentru a-l prinde.


Incidentul a avut loc vineri seară, în jurul orei 19.30, pe o stradă din Buzău, unde un polițist de la Serviciul Rutier a somat un șofer să oprească pentru control.


La volanul mașinii, un autoturism Mercedes, se afla Săndel Mândruță, fost campion național la culturism, în prezent antrenor la Buzău, care și-a continuat drumul în viteză, ignorând semnalul polițistului de la circulație.


Potrivit agentului principal Anca Bratosin de la Poliția Județeană Buzău, polițistul a pornit după șofer, iar urmărirea s-a desfășurat pe parcursul a aproximativ cinci kilometri, până la ieșirea din orașul Buzău spre localitatea Mărăcineni, pe DN 2 (E 85), unde Mândruță a oprit, iar când polițistul s-a apropiat de el a pornit mașina, mergând până la o benzinărie. Acolo, Săndel Mândruță a coborât din mașină și s-a amestecat cu ceilalți clienți, încercând să scape de Poliție. Când a fost reperat, el a traversat în fugă strada, printre mașini, dispărând pe un teren viran, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4526 secunde