Calitatea apei de îmbăiere, bună în dreptul zonei Cazino

766
Calitatea apei de îmbăiere, bună în dreptul zonei Cazino - a78562b316f0578286ddea6e6eaf2c63.jpg
Ultimele probe prelevate din mai multe zone de pe litoral, de la sfârșitul lunii trecute, arată că apa mării este foarte bună și bună. În total, specialiștii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Constanța au recoltat 25 de probe.
În Năvodari, calitatea apei de îmbăiere este foarte bună la Hanul Piraților, camping Marina Surf, Popas III Mamaia, zona Perla Majestic și bună pe sectoarele de plajă tabăra Delfin și camping Pescăresc.
În stațiunea Mamaia, apa mării a primit calificativul de foarte bună în zonele Tabăra Turist, zona II Enigma, Mamaia II Estival, Vega, Rex, Perla și Aurora și calificativul bună în zona Castel și Cazino.
În Constanța au fost recoltate două probe de apă, din zonele Delfinariu și Modern, iar calitatea apei de îmbăiere a fost catalogată ca fiind bună.
În Eforie Nord, apa mării este bună în zona Debarcader și Belona, pe cordon Eforie, în dreptul plajelor Azur și Tabăra Luminița este tot bună, la fel ca și în dreptul complexului Splendid din stațiunea Eforie Sud. Apa mării a fost catalogată ca fiind foarte bună în dreptul zonei Cazino din stațiunea Eforie Sud.
Apa mării din stațiunea Costinești nu a scăpat de medicii de la DSP Constanța. Aici, calitatea apei de îmbăiere este bună în zona Pescărie și foarte bună la Costinești II Forum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2744 secunde